Referencia

Tibi informatikus

Először is köszönöm a mai alapos masszázst, sajog néhány porcikám, de határozottan jobban érzem magam és talán nem voltam annyira lobbanékony azokban a szitukban (pl. lányommal boltokat járni cipővásárlás miatt), amikben korábban el szokott borulni az agyam 🙂

 1. máj. 04. csütörtök

 

Kriszta

Kedves Zoli!

Kb. 2 napig éreztem izomlázat a masszázs után, főként a vállamban és a hátamon. De nem volt elviselhetetlen, volt ennél már durvább izomlázam is sportolás után.. 🙂 A fejem pedig azóta egyszer sem fájt, nagyon jót tett, hogy a nyakamnál kimasszíroztad a problémás részeket. Úgyhogy köszönöm szépen még egyszer!

 1. december 08. csütörtök

 

Ágnes közalkalmazott

Kedves Zoli, köszönöm a segítségedet. A zsibbadás teljesen elmúlt, a szédülés, ami inkább bizonytalanság érzés még egy picit megvan, de ez sem folyamatos. Nagyon megörültem, hogy ilyen hamar rendbejött a kezem és egyáltalán nem zsibbad. Köszönet érte.

 1. december 08. hétfő

 

Betti banki dolgozó Veszprém

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. A masszázs nagyon jó volt, egy fárasztó, kimerült nap után valóságos felüdülés. Emellett Zoli feltérképez, és hasznos tanácsokkal is ellát. Nagyon köszönöm a kedvességét, és a gondos, hozzáértő munkát! Csak ajánlani tudom!

 1. december 06. péntek

 

Viktória Veszprém

Évekkel ezelőtt történt autóbalesetem óta folyamatosan fájt a csípőm. Bármit csináltam. Zoli javaslatára sarokemelőt tettem az egyik cipőmbe, ami megoldotta a probléma OKÁT.

 1. november 05. szerda

 

Gabriella cégvezető

Mostanra családunk összes tagja Zolihoz jár masszázsra. A bokám kétszer is kifordult pár hónapon belül edzés közben és hetekig kerülnöm kellett az újabb terhelést. Zoli masszázsának köszönhetően újra járhatok aerobikozni.

 1. október 13. vasárnap

 

Zoltán

Bevallom már voltam több helyen, de sehol nem láttak még el a masszázson túl olyan hasznos és fontos tanácsokkal. Rádöbbentettél arra, hogy ha ezeknek kitapintható fizikai jelei vannak, akkor tényleg fonglalkoznom kell velük. És tényleg jobban érzem magam. A munkámban és a sportban is egyre jobban teljesítek. Köszönöm!

 1. január 03. péntek

 

Bogi

Nem régen Gyopárosfürdőn nyaraltunk és elmentünk masszázsra is. Ott rájöttem, hogy még mindig Te vagy a kedvenc masszőröm. Egyszerűen ott valahogy más hatása volt rám, pontosítva inkább nem volt semmilyen hatása. Alig várom a következő alkalmat és ajánlom, ne csak tervezd, próbáld is ki!

 1. augusztus 18. hétfő

 

Ili

Az internetes oldalon masszőrt keresgélve találtam rá Zoltánra. Felvettem vele a kapcsolatot és kértem segítsen, mert nagyon fáj a hátam, a nyakam és a derekam. A hát- és nyakfájás következtében éjszakánként arra ébredtem, hogy zsibbadnak a karjaim, kezeim, ujjaim, a fájdalmam egyre elviselhetetlenebb volt. Zoltán nagyon segítőkész volt és megbeszéltünk egy közeli időpontot és fogadott. Átmasszírozta a hátam, a nyakam, a hónalj alatti nyirokrendszerem,ami igazi felüdülést és megkönnyebbülést okozott számomra. Felhívta egy-két dologra a figyelmemet és hasznos tanácsokkal látott el. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki olvassa, hogy bátran keresse, kiváló szakember. Köszönöm!

 1. máj. 19. hétfő

 

Kriszti

Egyik ismerősömtől hallottam a Zoltán masszázsáról. Teljesen elégedett volt, mert már néhány alkalom után elmúlt a hátfájdalma. Gondoltam én is kipróbálom, mert a kevés mozgás és az ülő életmód megviseli a hátam és a nyakam… Már az első alkalom hatásosnak bizonyult, alig vártam, hogy újból mehessek. 🙂

 1. október 03. csütörtök

 

Tamás

Második „munkahelyem” az uszoda, az országút és a futópálya. Sok-sok kilométerrel terhelem magam hétről hétre, hónapról hónapra, mindig készülök valamilyen megmérettetésre… Mindemellett nagy szükség van arra, hogy időnként az izmok a pihenésen felül extra regenerálódásban részesüljenek. Több masszőrnél is megfordultam, míg eljutottam Zolihoz ezen a honlapon keresztül. Már ez a fórum is bizalomgerjesztő volt számomra, jelezte, hogy tulajdonosa nagy gondossággal végzi dolgát. Véleményem szerint masszőr és masszőr között óriási szakadékok lehetnek, így nekem sem mindegy, kibe fektetem a bizalmam. Zoli munkája után nemcsak néhány óráig éreztem az izmaim fellazulását (mint általában másnál), hanem több nap elteltével is, amit az elvégzett terhelés ismeretében rendkívül nagyra értékelek. Szóval, csatlakozva az előttem szólókhoz, én is köszönöm Zolinak a rendkívüli gondossággal és hozzáértéssel végzett munkáját és őszintén ajánlom mások számára is.

 1. augusztus 31. szombat

 

Anett

Egy hölgytől a köv. levelet kaptam, a Balaton körbetekerése után, aki korábban térdfájdalommal keresett meg. „Képzeld el, talán a térdem a egyetlen, amire nem volt panaszom és még most sem fáj! Más szájából hallottam csak, hogy „fáj a térdem”. Szóval tényleg nagyon szépen köszönöm!!! Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire nagyon jól fogja bírni a térdem!” Anett fehérvári projektmenedzser

 1. augusztus 28. szerda

 

János

Egyik reggel arra ébredtem, hogy nagyon fáj a derekam, órák múlva már a lábamat is alig tudtam emelni a lábfejemet, pedig egyáltalán nem, a lábujjaimat sem tudtam mozgatni. Úgy éreztem idegbecsípődésem van. Egyik ismerősöm adta meg Zoli elérhetőségét. Az első alakalom után már tudtam mozgatni a lábujjaimat, emelni a lábamat ezen kívül csak 2 alkalom kellett és szinte teljesen rendben vagyok! Csak ajánlani tudom.

 1. augusztus 01. csütörtök

 

Éva

Hónapok óta – heti rendszerességgel – látogatok el Zolihoz, így bőven szereztem tapasztalatot tudását illetően. Csak a legjobbakat mondhatom ! Komoly mozgáskorlátozottságot okozó problémáim nagyon szépen javultak. A mozgásképtelenség határáról vissza tudott fordítani és közel panaszmentes / teljes életet tudok élni. Masszírozás közben még a lelki nyavalyákra is talál gyógyírt, amiért külön hálás vagyok. Ha rajtam múlik, még nagyon hosszú ideig nem fog megszabadulni tőlem ! Mindenkinek ajánlom meggyőződéssel, tapasztalattal és hittel !

 1. július 17. szerda

 

Csilla

A masszázs remek volt. Zoli olyan pontokat talált, amikről nem is tudtuk, hogy van, hát még, hogy fáj. Mindeközben konstatáltuk, hogy jobban ismer minket 20 perc után, mint mi magunkat. No és elképesztő türelemmel válaszolt a 200. laikus kérdésre is. A kitartásunk eredménye pedig (a hátfájás elmúlásán túl) egy pár isteni finom süti volt! Csak ajánlani tudjuk! 🙂

 1. június 28. péntek

 

Mariann

A masszázs kitűnő volt. A bal kezemből már az első alkalommal elmúlt a zsibbadás egyedül a jobban maradt egy kevés. A korábbi erős nyakfájásom is rengeteget csökkent. Köszönöm!

 1. június 05. szerda

 

Nyuszi

Már alig vártam az idei nyarat, hogy végre újra Zoli „kezei közé kerüljek”. A rengeteg stressz és ülőmunka miatt a hátam állandóan fáj, de most ismét mintha 5 kilótól szabadultam volna meg 🙂 Nagyon köszi Zoli !!!!

 1. június 02. vasárnap

 

CsirkésExpék

Engem konkrétan meg akartak műteni, bizonyos alagút szindróma miatt!! Aztán Zoli 4 kezelést alkalmazott és lőn csoda, meggyógyultam! Ha az agyam is „elfárad” arra is van módszere, hogy rebootoltassa…. Zoli for president!

 1. máj. 26. vasárnap

 

Judit

ELŐTTE 🙁 Hetekig nem aludtam, minden hajnalban többször felébresztett a kézzsibbadásból eredő alkari fájdalom. Fájdalomcsillapítókkal próbáltam enyhíteni, és nyerni 1-1 óra zavartalan alvást. UTÁNA 🙂 Zoli 3 kezelése elképesztő eredményeket produkált. Végigalszom az éjszakát, és napközben is csak enyhe zsibbadások jelezgetik, hogy még nincs minden rendben. Inspirálására otthoni jógába kezdtem (DVD), és igyekszem életmódtanácsait is betartani (weboldalán Hasznos tippek). Heti 1 alkalommal járok hozzá, amit hasznosnak tartok folytatni. Mindenkinek ajánlom a Mestert!!!

 1. máj. 09. csütörtök

 

Helga

Tesztelve! 🙂 Nagyon jó!!! Fél óra után jobban ismer, mint Te magadat, és ott s helyre rak, ahol nem is gondoltad volna, hogy gond lenne! Tanácsokkal, ötletekkel, és sok-sok tapasztalattal! 🙂 Köszönöm!

 1. február 25. hétfő

 

Aliz

Zoli masszázsa segített, hogy stresszmentesen, nyugodtan jelenjek meg az államvizsgámon, amit külön köszönök neki! 🙂 Előtte álmatlan voltam, viszonylag sokat görcsölt a hátam, derekam, a rendszeres sporttól pedig sokszor begörcsölt a lábam. A masszázstól viszont megkönnyebbültem, felfrissültem és már az első alkalom után enyhültek fájdalmaim is.

 1. január 03. kedd

 

Zsuzsa

Fejfájásom múlt el a masszázstól. A rendszeres munkahelyi stressztől 3 napos fejfájások szoktak kínozni, amelyek rendszeresen már évek óta visszatérnek. A fejfájás kezdetekor a nyakamban és a hátamban is mindig érzem, hogy beköt az izom. Köszönet Zolinak, hogy a fájdalom kezdetekor megmasszírozott és elmaradt a 3 napos szenvedés!

 1. december 28. szerda

 

Ceci

Kismama lévén az egyre csak növekvő pocak cipelése együtt jár komoly derékfájással. A gyógyszeres fájdalomcsillapítás esküdt ellensége vagyok, ezért Zolihoz fordultam ismét. Masszírozása hatására erősen csökken a fájdalom, és három héttel szülés előtt is rendkívül jól alszom. Köszönöm!

 1. december 13. kedd

 

Mariann

Mielőtt Zoli megmasszírozott volna, orvos által megállapított teniszkönyökkel szenvedtem az egyik kezemmel. Fájt, ha behajlítottam a könyökömet, és vállfájdalom miatt csak korlátozottan tudtam felemelni az egyik kezemet, Magyarul az egyiket csak a fejem tetejéig tudtam emelni. A kezelés hatására elmúltak a fájdalmaim és könnyedén ki tudom nyújtani felfelé mindkét kezemet! 🙂

 1. november 03. csütörtök

 

Timi

A folyamatos stressz miatt étvágytalanság, rossz kedvem volt. Úgy érzetem, minden a gyomromra rakódott le, egy falat után tele éreztem a hasam. Már az első kezelés után sokkal jobban éreztem magam. Szívesebben eszek, jobb kedvű vagyok és sokkal többet mosolygok még hetek múltával is.

október 31. hétfő

 

V.

Az ülőmunkából származó derékfájdalmai miatt nem tudtam hason fekve aludni, ahogyan szeretek. Egy kezelés után megoldódott ez a probléma. Mikor lehetőségem van rá igénybe veszem a kezelést.

 1. október 16. vasárnap

 

Orsi

Zoli segítségével nemcsak a stressz okozta problémáktól, hanem az ülő munka miatt kialakult nyak- és derékfájdalmaktól és a lábfájástól is sikerült megszabadulnom. A rendszeres masszázsnak köszönhetően kiegyensúlyozottabb lettem, és könnyebben veszem az akadályokat. Köszönöm Neki!

 1. augusztus 15. hétfő

 

Lajos naptár

Mielőtt Zoli masszírozott, rendszeresen fájt a nyakam, derekam és a hátam, mindezek mellett a lábam is hetente többször begörcsölt éjszakánként. Szerencsére mindez már csak a múlté. Mindig tudja hol a gond és segít is rajta, anélkül, hogy mondanám. A testem mindig alig várja a második hét leteltét. Úgy érzem mintha megfiatalodnék utána.

 1. augusztus 14. vasárnap

 

Dani

Az első alkalmakkor a rendszeres és nagyon erős derékfájásommal kerestem fel Zolit,majd pár héttel később a derékfájás eltűnése után, azt vettem észre a masszázsnak köszönhetően a teherbírásom rohamosan nőni kezdett, aminek a munkahelyemen vettem a legfőbb hasznát.Így már elengedhetetlen volt, hogy hetente-kéthetente Zoli feltöltsön újra energiával!

 1. augusztus 03. szerda

 

Ceci

Férjemmel szerettünk volna kisbabát, de a stresszes életmód miatt nem akart megfoganni. Zoli masszázsa segített ellazítani, és hamarosan a gólya is meghozta a jóhírt.

 1. augusztus 02. kedd