×

Figyelmeztetés

Only registered users may add new posts, please login

Tibi informatikus
Először is köszönöm a mai alapos masszázst, sajog néhány porcikám, de határozottan jobban érzem magam és talán nem voltam annyira lobbanékony azokban a szitukban (pl. lányommal boltokat járni cipővásárlás miatt), amikben korábban el szokott borulni az agyam :)
 

2017. máj. 04. csütörtök
Kriszta

Kedves Zoli!

 
Kb. 2 napig éreztem izomlázat a masszázs után, főként a vállamban és a hátamon. De nem volt elviselhetetlen, volt ennél már durvább izomlázam is sportolás után.. :)
A fejem pedig azóta egyszer sem fájt, nagyon jót tett, hogy a nyakamnál kimasszíroztad a problémás részeket.
 
Úgyhogy köszönöm szépen még egyszer!

2016. december 08. csütörtök
Ágnes közalkalmazott

Kedves Zoli, köszönöm a segítségedet. A zsibbadás teljesen elmúlt, a szédülés, ami inkább bizonytalanság érzés még egy picit megvan, de ez sem folyamatos.

Nagyon megörültem, hogy ilyen hamar rendbejött a kezem és egyáltalán nem zsibbad. Köszönet érte.


2014. december 08. hétfő
Betti banki dolgozó Veszprém

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. A masszázs nagyon jó volt, egy fárasztó, kimerült nap után valóságos felüdülés. Emellett Zoli feltérképez, és hasznos tanácsokkal is ellát. Nagyon köszönöm a kedvességét, és a gondos, hozzáértő munkát! Csak ajánlani tudom!


2013. december 06. péntek
Viktória Veszprém

Évekkel ezelőtt történt autóbalesetem óta folyamatosan fájt a csípőm. Bármit csináltam. Zoli javaslatára sarokemelőt tettem az egyik cipőmbe, ami megoldotta a probléma OKÁT.


2014. november 05. szerda
 
Powered by Phoca Guestbook